mandag 6. januar 2014

Grüner - Gøy HK 2

I første omgang virket det som om vi ikke syntes det var så gøy å spille angrepshåndball. Det var en del halvgode forsøk på kontringspasninger og mange kjappe avslutninger, så det ble mest returløp og forsvarsjobbing på oss. Men selv om de fleste angrepene var korte, klarte vi likevel å få ballen i mål 14 ganger.

Det var til tider store rom i vårt forsvar og det tok litt tid før vi skjønte at den ene av Gøys bakspillere tok skuddfinte hver gang. Men de siste 10 minuttene av omgangen fant vi ut av det og 10 mål bakover er godkjent.

I andre omgang scoret vi 3 kjappe mål, mot Gøys ene og vi hadde en komfortabel 5-måls ledelse. Men så kom vi inn i en 15 minutters periode med måltørke. Det førte til at kampen ble litt mer spennende enn godt var for både spillere, trenere og publikum.

Gøy hentet inn hele ledelsen og de siste minuttene var jevne. Uavgjort - Grüner ett mål foran - uavgjort - Grüner ett mål foran - rødt kort på Grünerspiller - uavgjort - Grüner ett mål foran - Grüner to mål foran - kampen er over. Jublende Grünerjenter kastet seg om halsen på hverandre. Veldig deilig å starte 2014 med to poeng i lomma.

Karine viste en utrolig viljestyrke for å få ballen i mål, benken var flinke til å heie, lage lyd og gire opp spillerne på banen og det var tydelig at "Dronninga av lompeskudd" og "Veggen" hadde brukt juleferien godt.

Resultattavlen var ikke i drift, men sekretæriatet gjorde en utmerket jobb med å informere om hvor lang tid det var igjen og hva stillingen var.

Vi skal være stolte av å dra i land en kamp som blir så jevn, det har vi slitt med tidligere. Nå får vi jobbe videre med å sørge for at periodene hvor vi ikke spiller så bra blir kortere og færre.

Kampfakta: 
Grüner - Gøy HK 2, 22-20 (14-10)
Gule kort: Grüner: 2, Gøy HK 2: 2
Utvisninger: Grüner: 2 x 2 minutter, Gøy HK 2: 2 x 2 minutter
Røde kort: Grüner: 1, Gøy HK 2: 0

Grüners lag:
Janne Syversen, Camilla Helsøe, Karine Storaker Bråten (4), Kari Druglimo-Nygaard (1), Tone Løvseth Lærke (7), Hanne Regbo (3), Tonje Hildebrandt (1), Ida Sem Jenssen (3), Kristine Holte (2), Nina Oscarsson og Silje Skyseth Westvig (1)

Trener: Birgitte Brubakken

Tilskuere som heiet på Grüner: 5

Ingen kommentarer: