mandag 10. februar 2014

Ammerud 2 - Grüner

God stemning i garderoben før kamp. Vi mente selv vi hadde tidenes sjanse for å slå Ammerud, noen av oss skulle ut etter kampen og vi fant ut at noen av oss er på alder med moren til lagets yngstemann.

Vi gikk respektløst ut og startet forrykende. Gikk rett opp i en 6-2 ledelse. Lisi traff på det meste og det samme gjorde Silje. Men så begynte det å kladde litt. Til pause var Ammerud 2 foran 15-11.

Andre omgang startet der den første slapp. Kladd i angrep, kluss i angreps-forsvarsbyttene og en godt trent Ammerud-lag som utnyttet ankomstene sine til fulle.

Resultatmessig godkjent i første omgang, andre omgang er vi ikke fornøyde med. Men banketten vant vi. Kanskje ikke så rart siden vi var eneste lag tilstede.