mandag 17. februar 2014

Lommedalen - Grüner

Før kamp var vi enige om å utnytte bredden i spillet da vi lagde mange mål fra kant i forrige møte med Lommedalen og at vi skulle gå ut og ta kommandoen fra start.

Det første fikk vi til, selv omLommedalen scoret kampens første mål. Vi gikk raskt opp i ledelelsen, og holdt oss foran med 1, 2 eller 3 mål gjennom kampens første 55 minutter.

Med 5 minutter igjen på klokka bestemte Lommedalen seg for å sette inn det siste giret. Gikk opp i ledelsen for første gang siden 1-0 og vant til slutt med 4.

Vi spiller en grei forsvars- og målvaktskamp, men taper fordi vi scorer for lite mål. Den trenden må vi snu.

Suzanne får sin debut i lilla, bare synd både Grüner og skilandslaget smurte seg bort da det hele skulle avgjøres.